Vyhlášení příměstských táborů 2024

Spolek Za Opavu vyhlašuje pro rok 2024 čtyři letní příměstské tábory pro vás i vaše děti. 

Přihlášky na všechny tábory naleznete pod společným odkazem: PŘIHLÁŠKA

https://forms.gle/XjBuK4jEmJR4ek478

 

 

 

ZA HUMNY JE DRAK!

8. 7. – 12. 7. 2024, pro děti ve věku 4-7 let

Tábor pro nejmenší děti pojmeme jako dobrodružné putování Opavskem – městem i okolím Opavy. Tajemný dračí příběh se povine celým týdnem jako červená stuha … Hry, zážitek, relaxace přírodou, objevování a bádání. Tábor bude realizován ve spolupráci s Místní akční skupinou Opavsko a regionální značkou Opavské Slezsko. 

 

FYZIKÁLNÍ TÁBOR 

22. 7. – 26. 7. 2024, pro děti ve věku 8–12 let

Periskop, brýle, fotografie, soutěže, zoeotrop, krasohled, bublifuk, fotoaparát, duha, vodní hřiště, zážitky, kamarádi… Co tohle může mít společného? No přece parádní prázdninový příměstský tábor se zábavnou fyzikou. Celý pokusů, výletů, objevování a bádání.

 

 

FOTO DÍLNA

5. 8. – 9. 8. 2024, pro děti a mládež ve věku 10–15 let

Hlavním cílem příměstského tábora je získání nových zkušeností a dovedností a smysluplné trávení volného času s vrstevníky a odbornými lektory nad společným tématem. V hledáčku budeme mít fotografování, práci s foto-technikou. Každý den budeme procvičovat jiné téma – portrét, zátiší, reportáž, street foto, sport, luminografii, přírodu … uvnitř i venku, v Opavě i mimo Opavu.

 

HUDEBNÍ TÁBOR

19. 8. – 23. 8. 2024, věk 8–14 let

Tábor pro všechny děti, které baví hrát na nástroje, zpívat a tvořit hudbu. Ideální pro děti s alespoň minimální hudební zkušeností (chodí do ZUŠ, do sboru …). Během tábora si vyzkoušíme, jaká je práce v kapele – naučíme se několik hitů, které předvedeme rodičům i veřejnosti na závěrečném koncertě. Vyzkoušíme si řadu hudebních nástrojů – od harmoniky přes violoncello po po bicí soupravu. Čeká nás i společné nahrávaní ve studiu. Nebude chybět spousta pohybu, her a poslechu oblíbené hudby.

Komentáře jsou vypnuty.